Hírek

2016.03.03. 16:51

Nincs akciós benzin! Csalás!

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság egy országos csalás ügyében nyomoz, melynek során milliókat csalnak ki egyesek a Mol nevével visszaélve a gyanútlan áldozatokból.

Zsigó Ferenc

Különböző tevékenységet folytató, nagyobb üzemanyag felhasználással rendelkező vállalkozásoknak kedvezményes áron kínálnak üzemanyagot a Mol nevével visszaélő csalók – olvasható a Magyar Ásványolaj Szövetség honlapján. Az egyik Fejér megyei cég feljelentése nyomán indult nyomozás az ügyben – tudtuk meg Kiss Z. Edwardtól. A megyei főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta: a csalók módszerének lényege, hogy többnyire állást keresőknek kínálnak jövedelmező munkát, számlát nyittatnak velük, és ide utaltatják a rászedett cégekkel a milliós tételű előleget, miután extra kedvezménnyel kínáltak nekik üzemanyagot. Eddig több mint száz cégnél próbálkoztak már a csalók, több esetben sikerrel – tudtuk meg a főkapitányság szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!