Hírek

2017.03.27. 16:54

Október óta tart az útfelújítás Székesfehérváron

Székesfehérvár – Szűkös hely, nagy szintkülönbség, nem haladó útfelújítás – sokáig ez volt jellemző a 7-es számú főúti, M7-es autópálya feletti híd felújítási munkálataira.

Szanyi-Nagy Judit

A hídfelújítási munkák a lehető legnagyobb technológiai fegyelmet igénylik - várhatóan még egy hónapig tart a 7-es számú főúti, M7-es autópálya feletti híd felújítása Fotó: Koppán Viktor

Egyik olvasónk, S. Judit is igénybe vette már a szóban forgó útszakaszt, hol autóval, hol busszal. Az élmény viszont mindannyiszor ugyanaz volt: a szűk helyen, nagyot zökkenve tudott csak átjutni a felújításon. Azonban a legnagyobb probléma szerinte az, hogy bár a táblák kint maradtak, a munkások napokig hozzá sem nyúltak a felbontott részhez.

Megkeresésünkre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részletesen kitért a 7-es számú főút szóban forgó útfelújítási munkálataira. Válaszukat a keddi Fejér Megyei Hírlapban olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!