Hírek

2014.12.17. 16:27

Olvasóink segítségét kéri a rendőrség a vonatbaleset áldozatának beazonosításához

Az Agárdon történt halálos vonatbaleset áldozatának beazonosításához kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közigazgatási eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint december 15-én 17 órakor Gárdony-Agárd belterületén a Szombathely-Budapest Déli pályaudvar között közlekedő vonatszerelvény fékezése ellenére elütötte a Zombor úti gyalogos-átjárón átkelő ismeretlen, 60 év körüli férfit aki a helyszínen elhunyt.

Az elhunytnál személyes iratok nem voltak. Az elhunyt ismertetőjelei: 2-3 cm hosszú, őszes, egyenes szálú haja van, a baleset idején fekete színű melegítő nadrágot és fehér színű pólót viselt, továbbá barna színű, 43-as méretű, fűzős cipőt. Jellegzetes, szürke színű baseball sapkát hordott, az elején hímzett mintával, melyen egy csuka, továbbá piros alapon "GS" felirat látható. Vélhetően az elhunyt korábban vakbél műtéten esett át.

 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a ruházatról készített fénykép alapján segíteni tud az elhunyt beazonosításában hívja  a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a 06-22-541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!