Hírek

2012.12.17. 16:18

Önkéntes pontot avattak

Iszkaszentgyörgy - Nem csupán az önkéntességet népszerűsíti, de tíz településen az egészség megőrzést is szolgálja majd a most átadott iroda. Természetesen, önkéntesek segítségével.

B. Kiss László

 

Az asztal mögött  Dunaszegi Ildikó, az önkéntesek koordinátora (Fotó: B. Kiss László)

Önkéntes pontot avattak hétfőn Iszkaszentgyörgyön. Az integrált közösségi és szolgáltató tér (ikszt) épületében  található iroda létrehozására több mint 15 millió forintot nyert a székesfehérvári Zöld Alma Egészségfejlesztő Alapítvány és konzorciumi partnere, az Iszkaszentgyörgyi Természet- és Környezetvédő Egyesület. A nyertes pályázat az Önkéntesekkel az egészségtudatos életmódért a Móri-árokban címet viseli, a program célja pedig az, hogy a most felavatott Önkéntes Pont koordinációjában az érintett tíz településen lehetőleg minél több olyan önkéntes legyen, aki képes helyi egészségfejlesztési feladatok ellátására. Segítségükkel szűrővizsgálatokat, egészségkampányokat szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!