Hírek

2016.01.01. 06:26

Óriási tömeg a belvárosi szilveszteren

Székesfehérvár – Rengetegen vettek részt idén is a belvárosban rendezett szilveszteren, ahol többek között a Paradicsom zenekar és Vastag Csaba szórakoztatta a közönséget.

Sebestyén Lilla

Hatalmas, színes parókák, villogó ördögszarvak, és a trombita hangja kísérte végig a gyanútlan sétálót a Liszt Ferenc utcától egészen a Zichy színpadig, ahol tíz órakor már javában szólt a zene. A forralt bort iszogató emberek között ugyan még el lehetett látni a pódiumig, de a hatalmas tömeget pótolta a jókedv. A Paradicsom zenekar előadásában olyan örökké kedvenc számokat hallhattunk mint az Egy elfelejtett szó, az Afrika vagy a Mamma Mia, melyekre szívesen bulizott és táncolt a közönség.



Az estet rajtuk kívül még a OneDay Zenekar, Fehérvár Hangjai - Veres-Kovács Petra, Orsovai Renáta és Arany Timi - színesítették, az „i”-re a pontot pedig Vastag Csaba, az egyik tehetségkutató műsor felfedezettje tette fel a pontot, aki jórészt saját számait hozta el a fehérvári közönségnek.

Amikor fél tizenkettő környékén belekezdett koncertjébe, már egészen a Vörösmarty Színházig nyúlt a tömeg. Talán épp ezért is döntött úgy az énekes, hogy lemerészkedik a színpadról és kovácsoltvas lámpaoszlopra felkapaszkodva énekli el az éjfél előtti utolsó számot: Demjén Ferenc Jégszív című szerzeményét.

Végül éjfél után egy perccel kezdődhetett el az ominózus visszaszámlálás, amellyel a Városi Szilveszter résztvevői köszönthették a 2016-os évet. A Zichy ligetből fellőtt tűzijáték előtti fél perc pedig jó alkalom volt arra, hogy egy öleléssel és puszival köszöntsük a mellettünk álló jó barátot vagy rokont, és boldog újévet kívánjunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!