Hírek

2016.07.27. 12:11

Ősszel végre megkezdődik a Ligetsor teljes felújítása

A legutóbbi ligetsori csőtörés után újra felmerül a kérdés: mikor kezdődik végre az össze-vissza töredezett aszfalt és az alatta lévő közművek felújítása?

Házi Péter

Évek óta szó van arról, hogy a Ligetsor felújítását már nem lehet halogatni, mert az aszfalt a hosszú évek alatt teljesen tönkrement, a gödröket, süllyedéseket már nem is lehet kikerülni rajta. Ráadásul a buszok végállomása is itt van, így évtizedek óta óriási terhelést kap ez a valójában kicsi utca, aminek már az alapja is tönkrement.

Néhány napja pedig arról számoltunk be, hogy az út alatt végigrepedt az egyik nagy főnyomócső, így az utcát egy időre le is kellett zárni. Mostanra már végeztek a javítással, már csak a visszaaszfaltozás van hátra, így hamarosan újra teljes szélességében járható lesz az út. Amint a polgármesteri hivatal kommunikációs irodája kérdésünkre elárulta, a Ligetsoron idén ősszel a közművek cseréjével  megkezdődik az út rekonstrukciója.

A teljes útfelújítással, járda és parkolóépítéssel járó komplett kivitelezés azonban természetesen áthúzódik 2017-re, a remények, tervek szerint a jövő év második felére készülhet el teljesen a beruházás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!