Hírek

2017.02.13. 08:34

Öt ittas sofőrt is lekapcsoltak a rendőrök egy nap alatt

Az elmúlt 24 órában öt esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt a rendőrök.

Kisapostag, Panoráma úton 2017. február 12-én délelőtt egy 59 éves helyi lakost ellenőriztek a rendőrök, aki egy Opel típusú személygépkocsival vett részt a közúti forgalomban úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkohol fogyasztott.

A járőrök 2017. február 12-én Székesfehérváron, a Vörösmarty téren és a Mártírok útján is ellenőriztek egy-egy olyan járművezetőt, akikkel szemben a légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 24 éves sárbogárdi és 26 éves helyi sofőröket mintavételre előállították és bevonták a vezetői engedélyüket.

A gárdonyi körzeti megbízottak 2017. február 12-én délután Gárdonyban, a Csokonai utca és a III. utca kereszteződésénél ellenőriztek egy járművezetőt, akivel szemben a légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 69 éves budapesti sofőrt mintavételre előállították és bevonták a vezetői engedélyét.

A rácalmási és kulcsi körzeti megbízottak 2017. február 12-én délután egy Renault típusú személygépkocsi helyi vezetőjével szemben intézkedtek.  A rendőrök megállapították, hogy a gépjármű 44 éves vezetője nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset miatt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!