Hírek

2012.10.08. 17:42

Pályaválasztási kiállítások sora

Dunaújváros, Székesfehérvár - A Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja idén 13. alkalommal szervezi meg Pályakörkép 2012. elnevezéssel hagyományos pályaválasztási kiállítás sorozatát.

Klecska Ernő

Dunaújvárosban kedden a Dunaferr Szakközép- és Szakiskola Villamos Tagiskolája ad otthont a  főként  középfokú oktatási intézmények bemutatkozásának. A rendezvényre 25 kiállító, köztük 7 munkáltató jelezte részvételi szándékát.
Az idei évben a megszokottól eltérően, Székesfehérváron új helyszínen, új tartalommal, a Türr István Képző és Kutató Intézet  Székesfehérvári Igazgatóságán kerül megrendezésre a kiállítás pénteken és szombaton. Az Intézet több tanműhellyel rendelkezik, így a helyszínen lehetőség nyílik a szakmák interaktív bemutatására.   Székesfehérváron közel 70 kiállító, köztük 11 munkáltató bemutatkozása várható - tudta meg lapunk.

A kiállítások elsődleges célcsoportjai a pálya-, szakma- és iskolaválasztás előtt állók köre, de természetesen várják  a pályakorrekcióban gondolkodó érdeklődőket is.
 A kiállításokat a diákok által összeállított színvonalas kulturális programok kísérik, Székesfehérváron továbbá látványos bemutatókat tart a Magyar Honvédség, a rendőrség,  valamint a  Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!