Hírek

2016.10.23. 05:45

Para: Sikoly maszkban ijesztgette valaki az embereket

A közösségi oldalon terjedt el egy hír, miszerint valaki sikoly maszkban ijesztgetett járókelőket Sárbogárdon.

Buthy Lilla

A feol.hu úgy tudja, a Szabadság utca egyik háza előtt állta útját kedden egy nőnek és egy férfinek az ijesztő alak, aki bokáig érő fehér leplet öltött magára, kapucnit és egy sikoly maszkot is húzott. A "szellem" nem szólt egy szót sem, és tulajdonképpen nem tett semmit a félelemkeltésen kívül. Információink szerint autóval hajtott el a helyszínről. A városi legenda szerint már egy hónappal ezelőtt is felbukkant már a településen, azonban ezt senki nem erősítette meg.

Információink szerint az érintettek pénteken feljelentést tettek a rendőrségen. Kíváncsiak voltunk, ilyen esetben milyen jogsértés valósul meg, indult-e eljárás az ügyben.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól azt a választ kaptuk, valóban történt bejelentés a fentiekkel kapcsolatban, és garázdaság szabálysértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Sárbogárdi Rendőrkapitányság. Hangsúlyozták, a jelmezes illető nem lépett fel támadólag, nem viselkedett agresszíven, és nem támadott meg senkit. A felmerült adatok alapján megerősített közterületi jelenléttel keresik a szabálysértés elkövetőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!