Hírek

2017.04.07. 06:59

Pénteken és szombaton korlátozzák a forgalmat az M7-esen

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Polgárdi térségében a 82-es kilométer szelvénynél tengelysúlymérő-állomás építési munkákat végeznek a szakemberek.

A munkák miatt a külső forgalmi sávot és a leállósávot lezárták, a forgalom csak a belső forgalmi sávon haladhat. A korlátozások hétvégén is érvényben maradnak, ezért a péntek délutáni és a szombat délelőtti órákban a térségben a Balaton felé közlekedőknek torlódásra kell számítani.

Kerülőútként javasoljuk, hogy ebben az időszakban Polgárdi és Balatonvilágos között a 7. sz. főutat vegyék igénybe.

A korlátozásokat és az erős forgalom miatti torlódásokat a változtatható jelzésképű táblákon a Magyar Közút munkatársai előjelzik.

A munkák várhatóan április 12-ig tartanak, a húsvéti ünnepek alatt nem lesz forgalomkorlátozás.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!