Hírek

2017.06.14. 14:47

Pest megyei diákok ismerkedtek a Fejér megyei Hírlappal

Nem először keresték fel a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségét a szigetszentmiklósi Batthyány gimnázium tanulói.

B. Kiss László

A Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium csaknem száz diákja látogatott el szerdán Székesfehérvárra, és –  több csoportra oszolva  – ismerkedtek a várossal, annak intézményeivel, cégeivel, kulturális életével.

A szigetszentmiklósi diákok szerdán látogattak el az FMH szerkesztőségébe

A 11. osztályosok egy csoportja délelőtt a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségébe látogatott el, ahol a napilapkészítés kihívásokkal teli munkájával ismerkedtek. Először Elekes András lapigazgató-főszerkesztőt faggatták, majd munkatársunkkal, B. Kiss Lászlóval, a középiskolásoknak szóló Séta program koordinátorával beszélgettek.

A látogatás során sok minden szóba került. Így például a megváltozott olvasási szokások, vagy az, hogy a Fejér Megyei Hírlap  továbbra is verhetetlen a megyére vonatkozó helyi információk tekintetében. Az érdeklődő középiskolások  végezetül a redakció folyosóján látható sajtótörténeti kamarakiállítást is megtekintették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!