Hírek

2017.06.16. 11:24

Pimasz és üde nyári Prémium magazin született!

Friss, üde, izgalmas és aktuális témákkal érkezik a nyári forróságba a Fejér megyei Prémium magazin következő száma! Keressék az újságárusoknál!

S. Töttő Rita

A nyári zsibbasztó melegben nem mindig megy úgy a munka, ahogyan azt elvárnánk magunktól. Kell egy kis kikapcsolódás, ami azért tartalmas és érdekes, izgalmas és felemelő. Ilyen lett a Fejér megyei Prémium magazin nyári száma. Ez már első ránézésre is látszik...Bátran vegyék le az újságárusoknál a polcról!

Kurta Niké színésznő  pimaszul néz ránk  a nyári címlapról –  a fiatal, Székesfehérvárról indult művésznő izgalmas személyiség, aki céltudatos is, meg nem is, tervez is, meg nem is. Mesél a siker kulcsáról és arról, hogyan éli meg a mindennapokban az állandó megfelelési hajszát. Egy másik Székesfehérvárról indult csillagot, Vörös Janka énekesnőt is megszólaltattuk, hogy a nyári üdeség teljes legyen: mesél arról, miért néz ki olyan jól és arról is, miért vízválasztó számára a 2017-es esztendő.

Isteni finomságokkal hűsít bennünket egy fehérvári étterem séfje, Volenter István, a Bocus d’Or szakácsverseny hazai fordulójának harmadik helyezettje, akitől  recepteket is kaptunk, hogy ha otthon szeretnénk elkészíteni a hűsítő gasztronómiai csodákat. Szabó Mira Emma, a CsinosAnyu megálmodója az idei nyári trendeket mutatja be, de nem csak szóban, hanem saját magán is. Elképesztően trendi nyári képeket készítettünk a Velencei-tó  mellett, érdemes megcsodálni őket és megfogadni a tanácsokat!

A nyaralás kellemetlen oldalával is foglalkoztunk, Horváth Sándor exkommandós, biztonsági szakértő árulta el, mit tegyünk, hogy biztonságban érezzük magunkat pihenés idején is.

De annyi valódi, fontos és érdekes történet gyűlt még  össze, hogy bármeddig folytathatnánk a sort – mind olyan ember és család, akik körülöttünk élnek, innen indultak és időnként bizony visszatérnek Fejér megyébe. Olvassák hát a Fejér megyei Prémium magazinban őket, mert önöknek írtuk, nagy szeretettel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!