Hírek

2017.06.02. 14:41

Platinadiplomát is kiadtak a móri pedagógusnapon

A hagyományokhoz híven ünnepség keretében köszöntette Mór önkormányzata a kisváros pedagógusait. Díjakat is átnyújtottak.

B. Kiss László

A csütörtök este tartott móri pedagógusnapi ünnepségen elsőként a jubileumi diplomákat adták át. Platinadiplomát vehetett át Molnár Istvánné, aki 75 éve szerzett tanítói oklevelet. Gyémántdiplomát nyújtottak át Molnár Istvánnak, aki hatvan éve szerzett tanári diplomát.

Többen kaptak az ünnepségen Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.Az önkormányzat 2002-ben alapította a Mór Város Kiváló Pedagógusa kitüntető címet. A díjat, melyhez aranygyűrű is jár, az idén Hartl Tibornének ítélte oda a képviselőtestület.

Hartl Tibornénak  a város polgármestere, Fenyves Péter nyújtotta át a Mór Város Kiváló Pedagógusa elismerő címet
Fotó: Hrubos Zsolt

A 25 év Mór Közoktatásáért elnevezésű díjban hárman részesültek.

A város önkormányzata a településen működő valamennyi oktatási, nevelési intézményre megkülönböztetett figyelmet fordít, függetlenül attól, hogy ki annak a fenntartója. Ezt a figyelmet volt hivatva kifejezni az az ajándék, amelyet az intézményvezetőknek, illetve az általuk javasolt pedagógusoknak, közalkalmazottaknak nyújtottak át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!