Hírek

2017.05.25. 06:06

Polgárdi: új óvoda és bölcsőde

Polgárdi – Nemcsak szép, új óvodai-bölcsődei komplexuma lesz a városnak, hanem egy olyan fejlesztés valósul meg, amelyet az emberek kezdeményeztek.

V. Varga József

A terület- és településfejlesztési pályázatok megjelenését követően a városban reprezentatív közvélemény-kutatás során kérdezték meg az embereket arról, hogy mit tartanak a legfontosabb fejlesztendő területnek. Az eredmények azt mutatták: a város vezetése és lakossága számára ugyanazon területek jelentenek prioritást.

Nevezetesen, az óvoda és bölcsőde fejlesztése az egyik legtámogatottabb projekt volt a felmérésben, ezért ennek megvalósítására nyújtottak be kérelmet – mondta el lapunknak Nyikos László polgármester

Nyikos László polgármester

Az önkormányzat az új óvoda és bölcsőde építésére 299,9 millió forint támogatást nyert. A siker kettős. Nemcsak szép, új óvodai-bölcsődei komplexuma lesz a városnak, hanem egy olyan fejlesztés valósul meg, amelyet az emberek kezdeményeztek.

– Köszönjük Törő Gábor országgyűlési képviselőnek, hogy összefogta és támogatta a térségi és a polgárdi fejlesztési irányokat. A többi beadott pályázatunk kapcsán is reménykedünk a sikerben, mert a szolgáltatásfejlesztés mellett elengedhetetlen, hogy gazdaságilag is megerősítsük a várost. Így tudjuk fenntartani, működtetni és megőrizni épített értékeinket – tette hozzá az elöljáró.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!