Hírek

2017.07.03. 19:20

Reflektorfényben:a döntős szépségek

A lányokban most realizálódott igazán, hogy a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntősei. A versenyzők fele már részt is vett egy bikinis fotózáson.

Szanyi-Nagy Judit

A sajtóház egyik emeleti termében lázas készülődés folyt tegnap: a Mia Salon fodrászai és az Image Szépségszalon sminkesei sürögtek-forogtak a lányok körül, hogy minden és mindenki a lehető legtökéletesebb legyen a fotózásra. A másik teremben Radnai Zoltán fotós állította be a stúdiófelszerelését, és várta a döntős lányok egyik felét, hogy elkészíthesse róluk a Hírlapban később megjelenő fotókat.

A fekete bikinibe és utcai ruhába öltözött szépségek közül sokan nem az első fotózásukra érkeztek, mégis volt, aki izgatottan várta, hogy rá kerüljön a sor. A pózokban Zoli segített a lányoknak, és bár a magas sarkú cipők néhol nehezítették a döntősök dolgát az egyes beállításoknál, ezzel vicces perceket szereztek egymásnak. A fotózás igazán jó hangulatban zajlott.

- Féltem, milyen lesz a kapcsolatunk a lányokkal, attól tartottam, hogy már az elődöntőtől kezdve rivalizálni fogunk egymással - mondják többen is egybehangzóan két fotózás között. De a viszonyok szerencsére nem így alakultak: a döntős szépségek kis csoportokba verődve beszélgettek, ismerkedtek, nevettek, élményeket és tapasztalatokat osztottak meg egymással. Sőt, az egyéni fotózásokra az aktuális modellen kívül ketten-hárman is bementek a stúdióba, hogy bátorítsák társukat, és persze azért, hogy a saját telefonjaikkal is készítsenek néhány képet a reflektorfényben álló lányról. - Az instrukciók, a beállítások, a készülődés, minden pozitív volt - summázzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!