Hírek

2017.09.04. 17:20

Régi és új lehetőségek a „Nyitott tornatermek” programban

Székesfehérvár - A nyári szünet után, az új tanévben is folytatódik a „Nyitott tornatermek” program a városban. Az ingyenes sportolási lehetőségekről hétfőn tartottak sajtótájékoztatót.

Bokros Judit

Az önkormányzat által biztosított lehetőség évek óta több ezer mozogni, sportolni vágyó fehérvári igényeit elégíti ki. A „Nyitott tornatermek" program ráadásul idén tovább bővült. Minderről az egyik legkihasználtabb helyszínen, a Kossuth Lajos Általános Iskola kisebb tornatermében, a nyugdíjas torna előtt beszélt Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok megnyitójában.

Mint fogalmazott: „Ez a program országosan és tapasztalataink alapján európai szinten is egyedülállóan megszervezett és összetartott sorozat". Magony Tamás, a városházi civil, ifjúsági és sportiroda munkatársa, a program koordinátora hozzátette: az összes megszokott helyszínen lehet sportolni, kizárólag az iskolai szünetek idején szünetelnek a foglalkozások.

A programban huszonkét iskola vesz részt, huszonnégy féle sportolási lehetőséget biztosítva. Tollasozni, futballozni, kosarazni, röplabdázni floorballozni is lehet, de még a sakk szerelmesei is megtalálhatják a számításukat - hangzott el. Újdonság, hogy a Munkácsy iskolában női torna lesz minden hétfőn és szerdán 19-től 20 óráig, és szintén női tornával várják az érdeklődőket a Hétvezér Általános Iskolában hétfőn és szerdán 19.15-20.15-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!