Hírek

2017.07.20. 17:55

Régiós polgármesterek találkozója Székesfehérváron

SZÉKESFEHÉRVÁR - Megszervezte a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége Közép-dunántúli Régiója a régiós polgármesterek találkozóját.

Laci Patrícia

A Városházán rendezték csütörtökön a régiós polgármesterek találkozóját a Honvédelmi Minisztérium képviselőjének, Veszprém, Várpalota, Tapolca, Tata, Sárbogárd, Devecser, Kisbér és Szomód polgármestereinek, alpolgármestereinek, képviselőinek, valamint a Magyar Honvédség ÖHP és KIKNYP, továbbá a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége - BEOSZ - elnökségének képviselőivel. Székesfehérvárt Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok képviselte.

Képünkön a települések, városok képviselői
Fotó: Simon Erika

Berdó Gábor Károly, a Régió vezetőjétől megtudtuk, a rendezvényen bemutatták a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségét, a közép-dunántúli régiót, illetve a tagszervezeteket.

A cél a honvédelem és a társadalom viszonyának erősítése volt. A BEOSZ 1990-ben alakult, amely a Honvédelmi Minisztérium partnere és a honvédelem ügyét támogató civil szervezetek munkáját segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!