Hírek

2015.02.21. 10:02

Rendkívüli haláleset Székesfehérváron: kiugrott az ablakon? (frissítve)

Székesfehérvár - A világhálón terjedt el a hír szombaton délelőtt, hogy február 20-án, pénteken, az éjszakai órákban állítólag rendőri intézkedés - házkutatás - során egy 40-50 év közötti életkorú férfi megbilincselt kézzel kiugrott a székesfehérvári Palotavárosban tízemeletes épületben lévő lakásának ablakán és lezuhant.

Tihanyi Tamás

Tájékoztatást kértünk a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől, aki annyit közölt az esettel kapcsolatban: valóban történt egy rendkívüli haláleset, és közigazgatási hatósági eljárás keretében folyik a vizsgálat.

A Fejér Megyei Hírlap információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói az utcán fogták el a férfit szombaton, a hajnali órákban, aki ismert személy volt a székesfehérvári rendőrök előtt is kábítószerrel kapcsolatos ügyei miatt. Már hosszú ideje figyelték. Még az utcán megbilincselték, aztán végezték el a házkutatást a hetedik emeleti lakásban. Miután a házkutatással végeztek, aláíratták a jegyzőkönyvet, ezért a kezét előre bilincselték. Ezután, erős testalkatát, magas termetét kihasználva ugrott ki az ablakon keresztül és zuhant le a hetedik emeletről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!