Hírek

2016.05.31. 08:55

Rendőrlány lesz a hastáncos szépségünkből?

Harkányi Cintiának még éppen egy éve van, hogy eldöntse, mi szeretne lenni. Hiszen rengeteg terve van: modellként és szépségversenyeken is szeretne bizonyítani. „Nálunk” szeretett bele ebbe a világba.

Buthy Lilla

Harkányi Cintia fejére, udvarhölgyként, a tavalyi Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny fináléján került tiara. A középiskolás lány jövőre érettségizik, a rendőr szakma vonzza leginkább, hét éve hastáncol:

Teljesen elvarázsoltuk, nincs megállás: a tizenhét éves szépség, Harkányi Cintia imádja a szépségversenyeket és a modellkedést
Fotó: Weisz Zoltán

– Már kislányként is szerettem szerepelni. Egy kétperces műsorral kellett készülnöm egy versenyre. Először énekléssel próbálkoztam, de a hangom finoman szólva sem volt az igazi, hát így jött a hastánc – mesélte nevetve az udvarhölgy. Emellett szívesen áll a fényképezőgépek elé is, és a modellpálya mellett a szépségversenyek világáról sem mondott még le.

– A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny óta sokkal magabiztosabb lettem. Számtalan programon vettünk részt, felejthetetlen egy év van mögöttünk, sok új embert ismertem meg. Nagyon jó buli volt, életre szóló barátságok születtek – mondta Cintia.

Amit a jelentkezésről tudni kell:

Az idei Fehérvár Szépe­ Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre június 15-­ig lehet jelentkezni a feol.hu oldalo­n, a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségének címzett levélben (Székesfehérvár, Ady Endre u. 15.), a [email protected] vagy a [email protected] címeken.

Ha elmúltál 17 éves, és szeretnéd megmutatni magad a nagyvilágnak, küldd el nekünk a fenti elérhetőségek valamelyikére önéletrajzodat, egész alakos és portréfotódat, email címeddel, telefonszámoddal együtt!

Itt is jelentkezhetsz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 versenyre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!