Hírek

2015.05.25. 07:23

Rendőrségi hírek: baleset, rongálás, hamis rendszám

Ercsi - A Dózsa György utcában baleset történt vasárnap hajnalban: egy Opel típusú személygépkocsival közlekedő férfi a 6-os főút irányába közlekedett, amikor egy kutya a jármű elé ugrott.

A sofőr az autó kormányát félrerántotta és az úttestet elhagyva egy családi ház kerítésének ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a 31 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Vele szemben büntetőeljárás indult ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétsége miatt.

Gárdony, Szabadság utcában intézkedtek a rendőrök vasárnap 17 óra 15 perckor egy Range Rover személygépkocsi vezetőjével szemben. A jármű ellenőrzése során a körzeti megbízottak megállapították, hogy annak forgalmi rendszáma valójában egy BMW X5 típusú személygépkocsihoz tartozik és 2014-ben a forgalomból kivonták. A jármű budapesti vezetője a bűncselekmény elkövetését elismerte, vele szemben az egyenruhások büntető feljelentést tettek egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Székesfehérvár, Szabadságharcos utcából érkezett bejelentés rongálásról vasárnap a rendőrségre. A bejelentő személyleírása alapján a rongálót a Liget soron elfogták a rendőrök, aki a rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsit rongált meg. A 30 éves helyi férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök rongálás szabálysértés elkövetése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!