Hírek

2014.12.22. 08:37

Rendőrségi hírek: csoportos garázdaság, bolti lopás

Sárbogárdon az Ady Endre utcában vasárnap hajnalban egy szórakozóhely előtt többen bántalmaztak egy férfit.

A helyszínre érkező egyenruhások adatgyűjtést követően K. Gábor 27 éves és V. Róbert 24 éves sárbogárdi lakosokat előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, akiket azzal gyanúsítanak a rendőrök, hogy egy harmadik társukkal szóváltást követően bántalmazták a sértettet. A két férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, harmadik társukat jelenleg még keresi a hatóság.

Székesfehérváron, a Holland fasoron lévő bevásárló központban december 21-én 13 óra 30 perckor az áruház biztonsági szolgálata tetten ért egy 21 éves sársodi férfit, aki úgy próbált meg szeszesitalokat eltulajdonítani az üzletből, hogy az azokon lévő áruvédelmi eszközöket lekaparta, az üvegeket ruházatába rejtette, majd a kasszánál fizetés nélkül próbált meg távozni. A helyszínre érkező egyenruhások igazoltatást követően az elkövetőt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!