Hírek

2014.04.21. 06:22

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Székesfehérváron körözött személyt, Sárbogárdon távoltartó végzés szabályait megszegő férfit vettek őrizetbe a rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei vasárnap 1 óra körüli időben Lepsényben a Vasút utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Gyöngyösi Járásbíróság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök F. Kálmán 35 éves mezőszentgyörgyi lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra vasárnap 19 óra 15 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Hantoson a Nagylóki utca egyik családi házának udvarán egy férfi kiabál élettársával. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a férfi ellen egy nappal korábban ideiglenes megelőző távoltartó végzést hozott a rendőrség. Az egyenruhások a végzés szabályait megszegő 46 éves helyi lakost elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!