Hírek

2015.07.27. 06:48

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök 2015. július 26-án 18 órakor ellenőriztek Székesfehérváron egy gépjárművet és az azt vezető soproni férfit. Az igazoltatáskor a rendőrök megállapították, hogy a Honda típusú járműre szerelt hatósági jelzések eredetileg egy Ford típusú gépjárműre lettek kiadva, vagyis azok nem a férfi által vezetett gépkocsihoz tartozó egyedi azonosítók. Az egyenruhások a 38 éves B. Vincét elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Székesfehérváron, a Domb utcában igazoltattak a járőrök 2015. július 26-án 20 óra 45 perckor egy férfit, aki néhány perccel korábban egy családi ház kapuját megrongálta és élettársát közös gyermekeik jelenlétében bántalmazta. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!