Hírek

2016.05.16. 15:21

Retró Ikarus és vattacukor Sárosdon

Sárosd – Az öt és fél tonnás retró Ikarus buszt két ifjú hölgy is elhúzta. Nagy tapsot érdemelt a mezőszilasi Susztina Éva és az isztiméri Németh Margit produkciója.

V. Varga József

Juhász László, a Sárosdi Bikák Egyesület atyamestere a pünkösdvasárnapi retró délutánra retró busz húzást álmodott. A fehérvári Fung László pompás Ikarus 31-es járművének veselkedtek neki az erős emberek.

A tizenöt éves Németh Margiton nem fogott ki az Ikarus 31-es. Fotó: V. Varga József

A helyiek hatszoros kamionhúzó országos bajnoka, Várnai Richárd a kijelölt 20 métert 21 másodperc alatt teljesítette, Mészáros Dávid pedig vagy 30 méteren át a fogával húzta a buszt (versenyen kívül).

Mészáros Dávid 30 méteren át a fogával húzta az 5,5 tonnás autóbuszt

Az amatőrök viadalát a sárosdi Jung Márk nyerte 33 másodperces, kiváló eredményével, megelőzve a perkátai Piros Lászlót és a seregélyesi Zsetnyai Dávidot. A gyerekek egy veterán Mercedes-szel küzdöttek meg sikeresen.

Várnai Richárd (b), Juhász László és Fung László

A Perkátai Régiséggyűjtő Egylet piacán megcsodálták a népek a tölcséres gramofont, az 1955-ös Csepel motorkerékpárt, az emeletes drótszamarat és a katonai dzsipet is. A hangosból retró zene szólt, a sárosdi Imre Ferenc ingyen mérte a vattacukrot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!