Hírek

2017.07.03. 12:25

Segítséget kér a leégett házú szári család

Szár - Mint a feol.hu is megírta, vasárnap délelőtt egy felrobbant gázpalack miatt leégett egy szári család otthona a Dózsa György utcában.

Kocsis Noémi

A tűz eloltásához összesen öt vízsugárra volt szükség, a keletkezés körülményeivel kapcsolatban felmerült a bűncselekmény gyanúja, ezért a Fejér megyei katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított. A családi házban összesen hatan laknak, négy felnőtt és két gyerek, a sérült férfin kívül más nem tartózkodott a tűz időpontjában az épületben. A lakók rokonaikhoz költöztek.

Mint az érintett család ismerősei a legnagyobb közösségi oldalon közzétették, minden odaveszett a tűzben, a gyerekek ruhái, játékai, iskolai holmijuk, még az alvó plüssmackóik is, ezért az ismerősök összefogtak a család megsegítésére. Mint az ismerősökre hivatkozva a Bicskei Szó írja, az alábbi holmikra lenne szükség: női ruha kb. 38-40-es méretben, az 5 és 8 éves kisfiúknak pedig 110,116,122-es  méretű ruhák, valamint 31-es és 33 -as méretű cipők. Ágyneműre, takaróra, némi játékra is szükségük lenne.

Az adományfelajánlókat kérik, egyeztessenek a gyűjtés szervezőivel, ez ügyben a bicskei Katolikus Karitász vezetőjét, Sági Ferencnét is felkereshetik.  Az önkormányzattal közösen a családsegítő szolgálat is támogatni fogja a családot, amint sikerül rendszerezni, pontosan miben szenvednek hiányt, írja a helyi tudósító.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!