Hírek

2016.11.16. 08:52

Rossz napjuk volt a két keréken közlekedőknek

Az elmúlt 24 órában ketten is súlyos balesetet szenvedtek, egyikük elektromos, másikuk segédmotoros kerékpáron közlekedett.

Bodajkon, a Dózsa György utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget 2016. november 15-én reggel egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez, ahol egy Skoda típusú személygépjármű kanyarodása közben nem adta meg az elsőbbséget a védett úton haladó elektromos kerékpárnak. Az ütközés következtében a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Velencén, az V. utcában intézkedtek a gárdonyi rendőrök 2016. november 15-én délelőtt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 64 éves helyi lakos Daewoo típusú személygépkocsijával az Arany János utca irányába közlekedett, amikor az útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a 7-es főút irányába közlekedő segédmotor-kerékpárosnak, akit elütött. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A rendőrök az intézkedéskor megállapították, hogy a Daewoo vezetőjét korábban a Gárdonyi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, ezért az egyenruhások elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Az ügyben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!