Hírek

2014.09.23. 12:43

Ruhát akart lopni két nő, de lebuktak

Két nő egy székesfehérvári áruházból akart ruhákat lopni, de a biztonsági őrök láttán eldobálták a zsákmányt. A rendőrök befejezték az ügyükben folytatott nyomozást és most vádemelést javasolnak ellenük.

Még idén február 24-én a Palotai úton lévő bevásárlóközpont egyik üzletében lopás történt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 27 és egy 30 éves helyi nő az üzletben több ruhából kitépte az áruvédelmi eszközt, majd a textíliákat a saját ruházatukba rejtették. Amikor a bolt eladói kérésére a biztonsági őrök megjelentek, az asszonyok az ellopni akart áruk elővették és eldobálták.

A nyomozók J. Rozália 27 éves és K. Barbara 30 éves helyi lakosokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Címkék#ruha#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!