Hírek

2014.11.06. 19:35

Seuso: a tízezredik!

Székesfehérvár - Alig egy hónap alatt tízezer látogató nézte meg a felbecsülhetetlen értékű Seuso-kincset. Tegnap Kisvári Zoltánt, a tízezredik látogatót köszöntötték.

Házi Péter

Kisvári Zoltán, a kincsek tízezredik látogatója ingyen belépőt is kapott Nádorfi Gabriella régésztől tegnap (Fotó: a szerző)

Alig két hete még az ötezredik, tegnap pedig már a tízezredik kíváncsi látogatót fogadhatta a múzeum Fő utcai épületében a Seuso-kiállítás. Egy csapatépítő tréning keretében érkezett tegnap délelőtt a felbecsülhetetlen értékű kincsek megnézésére az a munkahelyi kollektíva, amelynek tagjai közül Kisvári Zoltán volt a tárlat tízezredik látogatója. Őt Nádorfi Gabriella régész és Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, akitől egy kis ajándékcsomagot vehetett át a szerencsés látogató, aki ingyen nézhette meg az ezüstkincseket. A Szent István Király Múzeumban 2015. január 15-éig, a hét minden napján megnézhetőek az értékes műkincsek!

Címkék#Seuso-kincs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!