Hírek

2016.05.11. 15:29

"Sokat változott az ízlésem" - Pokó Rita udvarhölgy tavaszi stílustippjei

Az éppen most érettségiző Pokó Ritát a tavalyi Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyen ismerhették meg olvasóink. A magas, szőke lány a királynő udvarhölgye lett. Most megosztja velünk, hogyan hangolódik a tavaszra, már, ami a ruhatárát és a szépségápolást illeti. Rita, fiatal kora ellenére már saját, kiforrott stílussal rendelkezik, amin bevallása szerint szépségversenyünk is sokat formált. Ma már sokkal magabiztosabb a fellépése is.

Buthy Lilla

– Most nagyon odavagyok a haspólókért és a magasított derekú nadrágokért. Örülök, hogy kezdenek újra divatba jönni, nekem nagyon tetszenek – kezdte az udvarhölgy. Rita nagyon szereti a szoknyákat. Általában mindig emellett dönt, amit a magas sarkú cipő tesz még nőiesebbé. Itt a tavasz, így ruhatárát is színes, vidám ruhadarabokkal töltötte fel.

– A kiegészítőket nem szoktam túlzásba vinni, a giccses darabokat nem kedvelem: maximum egy kisebb fülbevalót viselek – mondta.

A fiatal lány rajong az élénk színű rúzsokért, a szemceruzákért és a cicás tusvonalért, legutóbbi fotózásán is – ennek a stílusnak megfelelően – vonzó pin-up lányként pózolt a kamerák előtt.

Fotó: Harza Tamás

- Sokat változott az önképem - válaszolt arra a kérdésre, hogy szépségversenyünk formált-e a stílusán? Milyen volt a stílusa egy évvel ezelőtt és milyen ma?

- Nagyon sok sminktanácsot kaptam a verseny során, hogy mi áll jól, miben változtassak. Több lett az önbizalmam, egyre többen felfigyelnek rám - fogalmazott. Sokszor megfogalmaztuk már, hogy a mi versenyünkön a szép eredményekhez nem elég az önmagáért való szépség, a szép arc, a tökéletes alak. A mi királynő-választásunkon fontos az intelligencia, és döntő a személyiségből sugárzó harmónia is. Rita is éppen ilyen lány, akire büszkék lehetünk. Szerdán, beszélgetésünk előtt írta meg emelt szintű érettségijét biológiából: Pécsre, az egészségtudományi karra felvételizik, gyógytornász szeretne lenni. Te is szeretnél Rita nyomdokaiba lépni? Már elindult az idei jelentkezés, várjuk a királynőjelölteket!

Amit a jelentkezésről tudnod kell

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre június 15-ig lehet jelentkezni a feol.hu-n, a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségének címzett levélben (Székesfehérvár, Ady Endre u. 15.), a [email protected] vagy a [email protected] címeken. Ha elmúltál 17 éves, és szeretnéd megmutatni magad a nagyvilágnak, küldd el nekünk a fenti elérhetőségek valamelyikére önéletrajzodat, egész alakos és portréfotódat, e­mail címeddel, telefonszámoddal együtt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!