Hírek

2014.09.12. 18:13

Súlyos baleset a 811-es úton: öten sérültek meg, köztük egy csecsemő

Csala település közelében két személygépkocsi - eddig ismeretlen körülmények között - összeütközött. A közúti közlekedési baleset következtében hatan sérültek meg.

 

Az esti órákban fogadta a megyei műveletirányítás azt a segélykérő hívást, amely 811-es úton, Székesfehérvár Csala városrésze és Pátka között történt balesettel kapcsolatban érkezett szeptember 12-én. A bejelentés tartalma szerint több sérültre is számítani lehetett, ezért a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók három gépjárműve is riasztás kapott. Az egyik autóban két felnőtt, a másikban pedig szintén két felnőtt és egy csecsemő utazott. Az utóbbi gépjárműbe az egyik sérült beszorult, kimentéséhez hidraulikus mentőszerszámra volt szükség.

A balesetben a négy felnőtt súlyos, a csecsemő könnyű sérülést szenvedett, akiket a mentők ellátásukat követően kórházba szállítottak.

A mentés mellett a személyautók áramtalanítását is elvégezték a tűzoltók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!