Hírek

2016.06.14. 05:09

Súlyos, halálos baleset az M7-esen - kigyulladt a kamion (frissítve)

Súlyos, halálos baleset történt keddre virradó hajnalban az M7-es autópálya Balaton felé haladó szakaszán, a 83-as kilométerkőnél, Polgárdi közelében.

S. Töttő Rita

Gyalogoshídnak ütközött egy külföldi rendszámú kamion, melynek fülkéje a baleset következtében kettészakadt, kigyulladt. A sofőr a súlyos balesetben életét vesztette, utasa pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A balatonfűzfői és pétfürdői hivatásos, valamint a polgárdi önkormányzati tűzoltók siettek oltani a lángokat. A Balaton felé teljes útzárat rendeltek el.

7.21: A police.hu információi szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. június 14-én hajnalban az M7-es autópálya 83. kilométerszelvényében Polgárdi és Lepsény között, a Balaton irányába vezető oldalon. Egy kamion egy betonpillérnek hajtott és kigyulladt. A tehergépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök az autópálya Balaton irányába haladó forgalmát a polgárdi lehajtónál a 7-es számú főútra terelik.

Az autópálya forgalma torlódik, ezért a rendőrség a Siófok irányába közlekedőknek a székesfehérvári lehajtótól a 7-es számú főút használatát javasolja.

A baleset következtében jelentős mennyiségű törmelék került a Budapest irányába tartó pályatestre is. Az útburkolat takarítását megkezdték. A főváros irányába a forgalom továbbra is egy sávon halad.

7.45: Lepsény és Polgárdi között a főváros irányába az autópálya ismét teljes szélességben járható. A Balaton irányába továbbra is teljes útlezárás van érvényben.

11.23: A rendőrök feloldották a teljes útlezárást, az autópálya a Balaton irányába egy sávon járható.

12.17: A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást. Az autópálya forgalma ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!