Hírek

2017.03.09. 08:36

Az utcán éltek, súlyosan bántalmazta párját a férfi

Ez történt az elmúlt 24 órában Fejér megyében.

A körzeti megbízottak Székesfehérváron a Zrínyi utcában intézkedtek 2017. március 8-án reggel egy 28 éves nővel szemben, akinek férje tett bejelentést arról, hogy megverték. A sértett elmondta a rendőröknek, hogy egy hete eljött otthonából és ez idő alatt az utcán élt egy férfival, aki bántalmazta. Az egyenruhások a bántalmazó 28 éves férfit elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Sárbogárd, Fehérvári úton intézkedtek a járőrök egy 30 éves pécsváradi férfival szemben 2017. március 8-án reggel. A férfi bódult viselkedése miatt a rendőrök vele szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították az orvosi ügyeletre. Az intézkedés során a férfi ruházatából kábítószergyanús növényi törmelék és tabletta kerültek elő, amit a rendőrök lefoglaltak. A gyanúsítottat a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekményt, hogy kábítószert fogyasztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!