Hírek

2017.02.20. 08:36

Súlyosan bántalmaztak egy férfit az utcán

Fejér megye – Egy fehérvári férfit lopás, egy előszállási férfit pedig súlyos testi sértés gyanúja miatt hallgattak ki a rendőrök.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint a járőrök az egyik székesfehérvári vendéglátó egységben ellenőriztek február 19-én, vasárnap délután egy helyi férfit. Kiderült, hogy az illető korábban az egyik vendég pénztárcájából készpénzt tulajdonított el. A rendőrök a 60 éves J. Józsefet elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Dunaújvárosban, a Béke téren figyeltek fel a rendőrök vasárnap hajnalban egy férfira, aki -előzetes szóváltást követően - az utcán többször megütött és megrúgott egy bicskei lakost. A sértett a bántalmazás következtében súlyosan megsérült. A járőrök a 22 éves előszállási K. Imrét elfogták, előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!