Hírek

2017.01.10. 16:45

Szabad a kabát

Mány – Akinek van, adjon, akinek kell, vegye el – ezen az elven működik a mányi kabátgyűjtési akció is.

S. Töttő Rita

„Ha fázol, vidd el! Ha tudsz segíteni, tegyél ide egyet!" – ezzel a plakáttal egyetemben húztak egy zsinórt a mányi művelődési ház oldalában, hogy csatlakozzanak a nemrég útjára indult országos kabátgyűjtési akcióhoz. Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a mányiak is csatlakoztak a nem mindennapi, ám annál hasznosabb akcióhoz, amely igen egyszerű elveken nyugszik: akinek van otthon felesleges, de jó állapotú kabátja, meleg ruhaneműje, az akassza ki, s bízza rá a többit a sorsra.

Akinek pedig szüksége van meleg holmira, de nem engedheti meg magának, hogy vásároljon egyet, nyugodt szívvel vegyen el egyet ingyen és bérmentve.

Fotó: Kőváry Gizella

A gyűjtési akció minden szempontból világos és egyszerű, éppen ezért remélhetőleg mindkét félhez eljut a híre. – Nagyon örülök a vasárnap indult akciónak, és úgy látom, hogy cserélődnek a ruhák – árulta el Véssey Vera, a művelődési ház vezetője Kőváry Gizella kezdeményezésével kapcsolatosan. – Volt, hogy csak egy kabátot láttam, máskor pedig sokkal többet – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!