Hírek

2015.05.28. 17:09

Szabadidőparkot és sportpályát avattak Tácon

Tác – Szabadidőparkot és sportpályát avattak a Kossuth Lajos utcában, az óvoda épületével átellenben. Az ovisok a családi és gyermeknapon birtokba is vették az új létesítményt.

V. Varga József

A képviselő-testület szándéka szerint teljesen megújítják a faluközpontot, a széles Kossuth Lajos utcát. Első ütemben, még 2011-ben, elkészült a sétány és a játszótér, most, második ütemben, csütörtökön délelőtt szabadidőparkot és sportpályát avattak. A pályázaton nyert 18 millió forinthoz 4 milliót tettek hozzá önrészként, s amint elhangzott, a fejlesztést – a források függvényében – tovább szeretnék folytatni. A nemzeti színű szalagot Varga Gábor országgyűlési képviselő, Horváth Tamás polgármester, Umerhoffer Ferencné, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltség-vezetője, Karóczkayné Bene Beáta, a Székesfehérvári Járási Hivatal vezetőhelyettese és Lévai Gergő, a kivitelező cég ügyvezető igazgatója vágta át. Juranovics Ferencné, a Százszorszép Óvoda vezetője elmondta, hogy az intézményben éppen családi és gyermeknapot tartanak, számos programmal. Az óvodások zenés szalaggyakorlattal, valamint kispályás futballmérkőzéssel vették birtokba az új parkot és pályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!