Hírek

2017.01.31. 18:14

Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M6-oson

Adony térségében, a Pécs felé vezető oldalon egy gépjármű szalagkorlátnak csapódott, ezért a rendőrök lezárták a belső forgalmi sávot.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2017. január 31-én este az M6-os autópálya 48-as kilométerszelvényében, Adony térségében, a Pécs irányába vezető oldalon, ahol egy gépjármű szalagkorlátnak ütközött. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a belső forgalmi sávot lezárták.

Fejér megye több útja jegessé és csúszóssá vált a kora esti órákra. A csapadék a folyamatos síkosság-mentesítés ellenére is nehezíti a közlekedést.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépkocsivezetőket, hogy fokozott figyelemmel és mérsékelt sebességgel közlekedjenek!

Frissítés - 20:20

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M6-os autópályán. A rendőrök az útlezárást feloldották, az autópálya érintett szakasza újra teljes szélességében járható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!