Hírek

2016.12.14. 12:25

Szalagkorlátok közé szorult egy kamion az M1-es autópályán (frissítve)

A baleset a Hegyeshalom felé vezető oldalon történt, a 35-ös kilométernél.

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion szerda délben az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 35-ös kilométernél. A balesethez a tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint az eset során a kamion sofőrje megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Az MTI információi szerint az M1-es autópályán Bicske közelében a két belső szalagkorlát közé szorult egy kamion, az autó vezetője meghalt - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat szerdán az MTI-t.

A sajtószolgálat közleménye szerint a mentők már élettelenül találták meg a 60 év körüli vezetőt, a halál okát szakértői vizsgálat tisztázhatja.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Gányai Balázs az MTI-nek elmondta, jelentős torlódás nem alakult ki, mert a baleset helyszínén kapaszkodósávok is vannak, ezeken a belső sávok lezárása mellett is haladhat a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!