Hírek

2016.10.18. 15:43

Szállj be, kislány, adok csokit!

Székesfehérvár - Két ismeretlen, egy nő és egy férfi próbált kedden délután beszállásra bírni autójukba kisiskolás gyerekeket a székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola előtt.

Kocsis Noémi

A szürke színű Suzuki Swiftben ülő középkorú személyek először felajánlották a leszólított gyerekeknek, hogy hazaszállítják őket, majd mikor a kisdiákok erre nemleges választ adtak, a két ismeretlen csokoládé, sőt készpénz ígéretével próbálta őket a kocsiba becsábítani. Mint megtudtuk, már napközben is próbálkoztak, sőt, az iskola udvarára is bementek és a szünetekben ott is hasonló ígéretekkel környékezték meg az iskolásokat. Az intézmény a rendőrségi feljelentést a feljegyzett rendszám alapján megtette, az iskolában az osztályfőnökök minden osztályban beszéltek a gyermekekkel, felhíva figyelmüket, ne álljanak szóba ismeretlenekkel és semmiképpen se üljenek be ígérgetéssel próbálkozó felnőttek autójába!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!