Hírek

2015.07.11. 20:01

Szavazzon: Fehérvár Szépe 2015

Döntse el Ön, hogy ki kapja a Fehérvár Szépe díjat 2015-ben!

Szavazni 2015 augusztus 18-án 9 óráig lehet

Ne döntsön egy képből, kattintson a lányok fotóira a további képekért!

(szavazás a cikk alján!)

Búzás Dóra egy szerény, óvatos lány, akinek időbe telik, hogy feloldódjon nagyobb társaságban és nem mellesleg Budapesten él. Méltán merülhet fel a kérdés: miért éppen a Fehérvár Szépe cím izgatja a fantáziáját. Mint mondja, egy nagyon kedves barátnője ajánlotta neki a versenyt, aki maga is részt vett rajta anno.

– Már több éve tervben volt, hogy megpróbálom, ez egy jó lehetőségnek tűnt - magyarázza a szőke hajú, zöld szemű lány, aki jelenleg fogászati asszisztensként tanul. Állítja, mindig is úgy képzelte, hogy bekerülvén a munka világába emberekkel fog foglalkozni, de az még plusz ráadása ennek a szakmának, hogy segíthet is rajtuk és külföldön is megbecsült hivatás.

Dóri egyébként szabadidejében nagyon szeret kirándulni és imád strandolni, élményfürdőkben kikapcsolódni, kifejezetten, ha kánikula van. Illetve, kutyusával, Akxival játszani, aki harmadik ezen a néven a családban.

Az 50 kilós, 162 centiméter magas szépség méretei a következők: mell 80, derék 67, csípő 85 centiméter.

Harkányi Cintia a, bár a mezőny egyik legfiatalabb tagja – nemrég töltötte be a tizenhatodik életévét – egyúttal az egyik legtapasztaltabb versenyző is. Nyolc évesen elvégezte Sütő Enikő modelliskoláját. Két évvel később ő lett a Little Miss Hungary döntő Little kategóriájának első helyezettje, majd a Dunántúli Plázák Szépe Tini kategóriájában is őt találták a legszebbnek.

Mint mondja, már két éve tervezte, hogy részt vesz a Fehérvár Szépe megmérettetésen azért, hogy újfent kipróbálja magát.

Cintia egyébként imád hastáncolni, anno egy fellépés miatt vágott bele, mára már szerelmese a táncnak. Heti egyszer jár órára, de otthon, egyedül sűrűn gyakorolja a mozdulatokat. Állítja, ez az egyik legjobb kikapcsolódás.

A fiatal, barna hajú és szemű szépségkirálynő jelölt egyébként jelenleg a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola növendéke, de az életét inkább tudná elképzelni a kifutón, mint egy étteremben.

Utóbbi döntésében szülei is teljes mértékben mellette állnak. Cintia szerint mindig is támogatták, viszont nem erőltettek semmit, amit ő ne akart volna.

A barátságos leányzó jelenleg 56 kilogramm, és 176 cm magas. Méretei: csípő 89, mell 78, derékbősége pedig 67 centiméter.

László Debóra : A tizenhét éves lány Szabadbattyánban él családjával, iskolába Székesfehérvárra jár, a Kodolányi János Középiskolában tanul. Érettségi után biomérnök szeretne lenni, hiszen nagyon jó fizikából, ez az, ami nagyon érdekli. A nyarat pihenéssel tölti, de az angol nyelvvizsgájára is szorgalmasan tanul. Tizenegy éve kezdett versenyszerűen sakkozni, kiváló eredményekkel büszkélkedhet, a többi között volt már országos első helyezett is.  Három éve futballozik, mert szereti a csapatsportokat. Mint mondja, bár a sakkot is lehet csapatban játszani, ott mégsem lehet úgy kommunikálni és együttműködni, mint a focipályán. Ott tudják egymást igazán segíteni. Megbízható, kicsit félénkebb, zárkózottabb lányként írja le magát. Akiket megismer, és akikben megbízik, azokat nagyon tudja szeretni. Kitartó lány, már kétszer is elnyerte a jó tanuló, jó sportoló címet. Érdekli a modell szakma, imádja a szép ruhákat, sminkeket és legfőképp a kifutót. Saját bevallása szerint, kisebb korában sokszor csúfolták természetesen göndör haja miatt, de ma már inkább pozitív visszajelzéseket kap.  Debóra 173 centi magas, 56 kiló. Dereka 64, csípője 93, mellbősége 86 centi.

László Nikolett – barátainak csak Bambi – jelenleg a Kodolányi János Főiskola tánckar tagja, mellette pedig egy munkaerő közvetítő cégnél dolgozik teljes állásban, nemzetközi toborzóként.

A barna hajú, barna szemű szépség saját bevallása szerint német nyelvtudásának köszönheti, hogy ilyen fiatalon, húsz esztendősen beindult a karrierje.

A Fehérvár Szépe versenyre kihívásként tekint. Mindig is szerette feszegetni a határokat és kipróbálni magát különböző területen. Minden évben követte a jelentkezőket és most érzi a motivációt, hogy ő is megmérettesse magam. Állítja: szereti mindenből kihozni a maximumot, új embereket megismerni. Pörgős, vidám természetének köszönhetően állandóan keresi az új lehetőségeket, célokat.

Nikolett szabadidejében imád a barátaival lenni. Mint mondja, lételemem a mozgás, sosem bír megülni otthon, ezért munka után rendszerint edzeni jár, leginkább  a futásban leli örömét.

A főiskolás lány a sport mellett, a nőiességet is fontosnak találja. A hétköznapokon is szeretek kiöltözni.

Nikolett súlya 59 kilogramm, magassága 178 centiméter. Méretei: csípő 88, derék 70, mellbősége pedig 88 cm.

Mándoki Mercédesz saját bevallása szerint egy igen harsány, tettre kész személyiség, aki minden új lehetőséget meglovagol és nagyon könnyen teremt kapcsolatot.

Mint mondja, a versenyre az iskolájában kirakott plakát hívta fel a figyelmét és a barátnői kérték, hogy induljon. Állítása szerint nem kellett sokat gondolkodnia a jelentkezésen, szinte rögtön elhatározta magát.

A középiskolás lány egyébként a tizenegyedik osztályt tapossa a Székesfehérvári  Belvárosi I. István Középiskolában és minden vágya, hogy közgazdaságot tanuljon, és könyvelőként helyezkedjen el. A modellkedés gondolatával is kacérkodik, de mint mondja, csak mellékállásként vagy hobbiként tudja elképzelni.

Mercédesz szabadidejében egyébként nagyon szeret motorozni, fotózni és zenét hallgatni és nagymamájával, anyukájával tölteni az időt. Illetve egyik régóta dédelgetett álma, hogy elutazhasson Bora Borára és megfürödjön a Csendes-óceánban.

A tizenhét esztendős lány súlya 55 kilogramm, magassága 169 centiméter. Méretei: derék 80, csípő 90, mell 83 centiméter. Mercédesz haja és szeme egyaránt barna.

Mihalik Bianka : Móron született 1995-ben, jelenleg Pusztavámon él. Középiskolába Várpalotára járt, a Faller Jenő Szakképző Iskola és Kollégiumba, ahol katonai alapismeretek szakirányon érettségizett. Angolból és németből is van középfokú nyelvvizsgája. Több mint tíz évig zenélt, fuvolázott a pusztavámi fúvószenekarban. Idén februárban jelentkezett az ELTE gyógypedagógiai szakára, mert nagyon szeretne gyerekekkel foglalkozni. Barátságos, kommunikatív, felelősségteljes lánynak tartja magát, aki jó problémamegoldó képességgel rendelkezik. Nagyon szereti az extrém sportokat: volt már tandemugráson, de kipróbálná a raftingot is. Egy évig boxolt, most pedig a motorozás érdekli, nemrég egy ötszáz köbcentis túrasport motor büszke tulajdonosa lett. Pilóta szeretett volna lenni, de ez most nem lehetséges. Most születésnapi ajándékként, egy tesztvezetésben élhette ki a repülés iránti vonzalmát, fenn a levegőben fél órát vezethette a repülőt. Bianka barna hajú, barna szemű lány 56 kiló. Méretei: mell 82, derék 65, csípő 79 centi.

Németh A. Mercédesz : A mindig mosolygós Mercédesz idén érettségizett a Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban. A sukorói lány tervei között most egy okj-s képzés elvégzése szerepel, de jövőre főiskolára is szeretne jelentkezni. Leginkább a média és az újságírás világa érdekli. Nem meglepő tehát, hogy imád írni, leginkább kisebb novellákat, véleményeket és különféle történeteket. Rajong a sorozatokért, azt is mondhatnánk rá, hogy sorozatfüggő, és minden részt angolul néz. Emellett olvasni is szeret, főképp a fantasy és a romantikus könyveket részesíti előnyben. Saját bevallása szerint együtt érző, megbízható és precíz lány, emellett talpraesett és mindig kiáll magáért és a véleményéért.  A versenyre miért ne alapon és anyukája biztatására jelentkezett: úgy gondolta lesz, ami lesz, de megpróbálja. A tizennyolc lány közül már egy barátnőt is szerzett magának, mint mondja, már ezért megérte jelentkezni! A 18 éves lány 167 centi magas és 48 kiló. Méretei: dereka 67, csípője, 79, mellbősége 71 centi.

Pokó Rita tizenhét esztendős, jövőre fog érettségizni a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumban.

A középiskola után szeretne tovább tanulni gyógytornász szakon, de még nem biztos benne, melyik egyetemet jelöli meg. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem  és a Pécsi Tudományi Egyetem számára a legszimpatikusabb.

A világítóan kék szemű, szőke hajú szépség öt éve röplabdázik és több mint tíz éve táncol emellett pedig a TLI Alba Fehérvár Kosárcsapat cheerleader-jei közé tartozik, finoman szólva sem azaz otthonülős fajta.

Kedvenc időtöltéseinek egyike az olvasás és a futás, illetve gyakran önkénteskedik különböző szervezeteknél. Középfokon beszél angolul és társalgási szinten még olaszul is tud.

Intenzíven érdeklődik a motorok és autók iránt, – kedvenc márkája a BMW –  és amikor hóbortjairól kérdezem elárulja: imád hangosan popcornt enni a moziban.

Ezek mellett minden vágya, hogy eljusson a világ legkisebb szigetére.

Rita méretei: mell 87 cm, derék 64 cm, a csípője pedig 96 centiméter széles.

Papp Ramóna : Móron született 1995-ben, jelenleg Székesfehérváron él nővérével, édesanyjával és az ő férjével. Tizenhat évig Csákváron lakott, az általános iskolás emlékek is oda kötik. 2010-ben a Kodolányi János Középiskolának lett a tanulója, ott érettségizett 2014-ben. Természetesen folytatta a tanulmányait, most okj-s képzésre jár, fitness-wellness instruktor szakra. Később a szabadidejében szeretne ezzel foglalkozni. November óta egy pénzügyi tanácsadó cég munkatársa, és a továbbiakban is ezt képzeli el főállásának. Ha van egy kis ideje, akkor leginkább a barátaival szeret lenni, bulizni és koncertekre is szívesen megy, imádja a zenét. Saját bevallása szerint könnyen ismerkedik, és alapjában véve egy pozitív, mosolygós lánynak tartja magát. A versenyre azért jelentkezett, mert egy remek lehetőségnek tartja arra, hogy új embereket ismerhessen meg, és szeretné legyőzni magában az új helyzetektől való félelmét. A barna hajú lány 163 centiméter magas, 48 kiló. Mellbősége 85, dereka 62, csípője 86 centiméter.

Reiter Krisztina , a szőkés barna hajú, zöldeskék szemű lány nemsokára betölti a tizennyolcadik életévét.

Jelenleg fodrászként dolgozik, mint mondja nagyon szereti a szakmáját, különösen a fonásokért van oda, de a modellszakma kínálta lehetőségek sem hagyják hidegen. A nővére volt az, aki három éve részt vett a Fehérvár Szépe versenyen, és biztatta Krisztinát a jelentkezésre, de ahogy a jelölt is említi ő maga is már jó ideje gondolkodott a nevezésen. Úgy hallotta, amellett, hogy ez egy remek lehetőség, hatalmas buli is. Ráadásul a lányok is nagyon szimpatikusak voltak neki a válogatón.

– E mellett a szüleim is támogatnak, apukám mindig mondja, hogy szegődjek el manökennek – meséli a szépség, aki a vizsgák és a munka mellett folyamatosan táncol. Ez is egyfajta családi örökség, a szülei már tizennyolc évesen elkezdték tanulni a társastáncokat és ahogy Krisztina betöltötte a tizenkét éves kort, őt is beíratták. Hamar kiderült, van tehetsége hozzá.

Krisztina súlya 58 kilogramm, magassága 173 centiméter. Méretei: derék 73, csípő 82, mell bősége pedig 87 centiméter.

Somogyfoki Veronika : 1997-ben született Székesfehérváron, idén nyár tölti be a 18. életévét. Szüleivel és négy testvérével él együtt. Két idősebb nővére egyetemre jár, de a két öccsével sokat lehet együtt. 2008 óta a Ciszterci Szent István Gimnázium tanulója, ahol jövőre érettségizik, és mindenképp szeretne továbbtanulni. Érdeklődik az irodalom és a művészetek iránt, amit jól mutat, hogy az iskolában is magyar-rajz faktos. 2004-től 2014-ig tagja volt az Alba Regia Alapfokú Művészetoktatási Intézménynek, ez idő alatt rengeteg élménnyel gazdagodott, és sokat fejlődött. Számos fellépésük volt, a táncpróbák összekovácsolták a csoportot, így nagyon jó, országos eredményeket értek el. A táncot a hobbijának is tekinti, és szívesen jár a barátaival is szórakozni. Az iskolai diáknapokon megnyerte a keringők versenyét, így bálkirálynő lett.  Fél éve az Albacheers tagjaként szurkol a fehérvári kosárlabda csapatnak, mint pom-pom lány. Idén elég elhatározottságot érzett magában, hogy jelentkezzen a versenyre. Mint mondja, nyitott és türelmes lány, aki könnyen köt új ismeretségeket.Veronika csípője 89, mellbősége 85, derékmérete 63 centi, 174 centi magas és 56 kiló.

Tar Krisztina : 1993-ban született Győrben. Általános iskolai tanulmányait már Székesfehérváron fejezte be, később a Kodolányi János Középiskolában érettségizett le. A Károli Gáspár Református Egyetem magyar szakos hallgatója lett: most szerezte meg a diplomáját kitűnő eredménnyel. Alkalmazott nyelvészet szakon folytatná tanulmányait, hiszen nyelvész kutató szeretne lenni. Szeret emberek között lenni, emberekkel foglalkozni. Alkalmazkodó típusnak tartja magát, aki könnyen tanul. Sokszínű lány, szeretne minél több impulzust begyűjteni. Sok dolog érdekli: színészkedés, modellkedés, a divat világa, sport, nyelvészet, irodalom. Utóbbi kapcsán főként a versek vonzzák, alkalmanként ír is verseket. Idén adták ki a Szókincs legújabb kötetét, amiben meg is jelent az egyik műve. Rendszeresen sportol, leginkább futni, úszni szeret, de gyakran edz konditeremben is, vagy kint, a szabad levegőn a Halesz-parkban. Nagyon fontos számára az egészséges életmód. A versenyre azért jelentkezett, mert szépségkirálynő szeretne lenni. A 22 éves barna hajú lány 160 centi és 52 kiló. Méretei: derék 65, csípő 91, mell 86 centi.

Tóth Emőke az egyik különce ennek a versenynek. Nem a szokványos célok vezérelték a jelentkezéskor, leginkább a dac, a lázadás okán vett részt a válogatón. Mint mondja, egyrészt leakarja rombolni azt a sztereotípiát, hogy az ilyen versenyekre csak cicababák jelentkeznek, másrészt a szüleinek is bizonyítani akar, akik ellenzik a megmérettetést.

– Van egy harmadik ok is. Jelenleg tanító és óvóképzőt végzek Budapesten és célom, hogy az életemet szenteljem a gyerekeknek. Az egyik elképzelésem, hogy a felsőbb osztályos általános iskolásoknak tartok majd párkapcsolati felvilágosító órát és úgy hiszem egy kicsit komolyabban veszik a mondandómat, ha egy tanult, szépségkirálynővel néznek szembe – magyarázza Emőke, akinek nem mellesleg már most hatalmas tapasztalata van gyerektémában, Mint mondja nagy a család, és mindenki kisebb nála. Csak az öcsikék száma három és imádja őket.

A 22 esztendős barna hajú, barna szemű szépség súlya 60 kg, magassága 175, mellbősége 92, csípőbősége 90, derék bősége pedig 74 centiméter.

Varga Barbara :  A székesfehérvári lány 18 éves, a Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézményében érettségizett.Leginkább az idegenforgalommal foglalkozna, hiszen nagyon szereti az idegen nyelveket, németül és angolul is beszél, de folyamatosan képzi magát. Most okj-s képzésre jelentkezett, de jövőre főiskolára is szeretne menni. Szabadidejében leginkább kirándulni, biciklizni szeret, vagy éppen a yorkshire terrier kutyájával sétálni, de a családjával és barátaival is sok időt tölt. Igazán házias lány, hiszen imád a konyhában sürögni-forogni: elmondása szerint isteni süteményeket süt. A versenyre azért jelentkezett, mert gyermekkora óta rajong a szépségversenyekért, és jó önbizalomnövelő lehetőségnek tartja. Nyárra diákmunkát vállalt, hostessként dolgozik. A verseny kezdetéig szeretné magát kiváló formába hozni, ezért rengeteget edz. Barbara 170 centi magas, 57 kiló. Méretei: mell 92, derék 66, csípő 82 centi.

Varga Viktória saját bevallása szerint egy későn érő típus, imádott tinédzser lenni és a felnőtté válást, ahogy tudta kitolta. Mint mondja, ezért történhetett meg az, hogy huszonöt esztendősen most ő a csapat rangidőse.

A fekete, hosszú hajzuhataggal és barna szemekkel megáldott lány elhivatott a modell szakma iránt, ami azért is érdekes, mert gazdaságtudományt tanult az egyetemen. Amikor arról érdeklődöm, ez a kettő, hogy fér meg egymás mellett, elmagyarázza, hogy az ő életében minden összefügg, e között a kettő között is ott a kapcsolat.

Viktória egyébként mindemellett aktívan érdeklődik a pszichológia iránt, imád fotózni és futni és személyes vágya, hogy egyszer egy hátizsákkal bejárja a világot, eljusson Indiába, Balira és Angliába. Ezért is örül, hogy a modell szakma mellett tette le a voksát, lehetősége nyílhat rá, hogy utazzon.

Mint mondja, a családja már nagyon régóta biztatta, hogy vegyen részt a szépségversenyen. Úgy érzi, most ért meg rá.

Viktória súlya 52 kilogramm, magassága 165 centiméter. Méretei: mell 83, derék 60, csípőbősége pedig 90 centiméter.

Veres Anna Teodóra : 1996-ban született Székesfehérváron. Négyéves kora óta él Seregélyesen, ide járt általános iskolába, majd 2011-ben a Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tagintézményében kezdte meg tanulmányait, ahol most érettségizett. Szerette az egészségügyet, de a későbbiekben gyógytornász vagy óvónő szeretne lenni, de mindezek előtt is sportmasszőrnek képezné magát. Szeret futni, jógázni, és imádja az állatokat. Két kutyája és egy gekkója is van. Mint mondja, önmagától nem jelentkezett volna a versenyre, hiszen nincs elég önbizalma hozzá, de a családja, főképp a nagymamája, és a barátai rábeszélték. A célja ezzel a versennyel az önbizalom- és tapasztalatszerzés. Már kislányként is elvarázsolták a szépségversenyek világa, imád sminkelni és a rajong a szép ruhákért. Anna kicsit visszahúzódó, de mindig vidám, pozitív szemléletű embernek tartja magát, aki mindig felvidítja a környezetét. A barna hajú, barna szemű lány 180 cm magas, 64 kg. Mellbősége 89, dereka 65, csípője 97 centi.

Wéninger Hedvig : A kincsesbányai lány már az első osztálytól kezdve szorgalmasan tanult németül, de angolul is jól beszél, a felsőfokú nyelvvizsga megszerzése is a tervei között szerepel. 2006-ban jelentkezett a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolába, kereskedelem-marketing szakra. 2011-ben sikeres érettségi vizsgát tett, jó eredménnyel. Dolgozott logisztikai asszisztensként, recepciósként is. Diplomát a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karán szerzett idegenforgalmi szakmenedzser szakon, jelenleg jogi asszisztensnek tanul a Károli Gáspár Református Egyetemen. 2014 áprilisa óta a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban dolgozik a patológia osztályon, mint szövettani segédasszisztens. Szabadidejében nagyon sokat sportol, szeret a természetben futni és kocogni. Igyekszik sok időt szentelni a családjának és a barátainak, akik mindenben támogatják. Hedvig sokoldalú személyiség, könnyen és gyorsan tanul. Ambiciózus és lelkiismeretes lánynak tartja magát, aki hajlandó keményen dolgozni azért, hogy a felkínálkozó lehetőségeket megragadhassa és megtarthassa. A szőkésbarna hajú lány 178 centiméter magas, 58 kiló. Csípője 94, dereka 72, mellmérete 83 centiméter.

<a href="https://veol.hu/machform/view.php?id=1924" _mce_href="https://veol.hu/machform/view.php?id=1924" title="Fehérvár Szépe 2015 szavazás">Fehérvár Szépe 2015 szavazás</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!