Hírek

2017.08.13. 19:15

Hétvégén sincs megállás: megdolgoznak a sikerért a döntős szépségek

SZÉKESFEHÉRVÁR A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője döntősei a minap egy kicsit jobban megedződtek: tökéletes formában szeretnének kiállni a nagyközönség elé augusztus 26-án.

Szanyi-Nagy Judit

A lányoknak egyáltalán nem újdonság a testmozgás: mindegyikük sportolt már valamit, ki aktívabban, ki pedig csak időszakos jelleggel.

A mentális felkészítés mellett a fizikai munka is igen aktívan jelen van a lányok mindennapjaiban: az alakformálás elengedhetetlen
Fotó: Pletser Ádám

Azonban a Cutler Fehérvár stúdióban az edzéshez szokott döntősöket is megizzasztották a szakemberek, akiknek természetesen az a céljuk, hogy a lehető legjobb formába hozzák a szépségeket a döntő idejére, augusztus 26-ára. Az első alkalmon az ismerkedésé volt a főszerep, mind az edzőtermet, mind pedig a szakembereket és a lányokat tekintve, hiszen elengedhetetlen a jó kapcsolat és a megfelelő kommunikáció a biztos siker eléréséhez.

Így a lányok először csoportban dolgoztak: guggoltak, ugráltak vagy éppen súlyokat emeltek. Az edzés persze akkor lehet a leghatékonyabb, ha célzottan szól az arra vállalkozónak, így a lányokat ezentúl is láthatják a Cutlerbe járók, kisebb csoportokban.

A lányok elégedettek edzőikkel, tanácsadóikkal
Fotó: Pletser Ádám

Persze ők sem lesznek mindig a gépek vagy a súlyok közelében: van, akitől táplálkozás- és életmódtanácsot kapnak, amely az egészséges élet elengedhetetlen velejárója. - Imádtuk ezt a tábornapot - summázták többen is.

Otthonra talál?

SZÉKESFEHÉRVÁR  A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny történetében először jótékonysági kampányba kezdtünk - az állatszerető döntős lányokkal karöltve.

Lelkes, visszafogott, ugrándozó, sportos, családbarát és inkább egyedül élő - más igények, de egy közös bennük: mindannyian gazdára várnak a Herosz állatotthonban. Mi, a döntős lányokkal és olvasóinkkal együtt segítünk! A napról napra bemutatott kedvenceket örökbefogadhatják, s emellett még gyűjtésben is részt vehetnek az állatotthon javára! Az így összegyűlt összeget a szépségek az augusztus 26-ai döntőn adják majd át a Herosznak. Segítsen, hogy segíthessünk! Ismerkedjenek meg Bozsoki Bianka Bernadettel és a punk Wivával!

Bozsoki Bianka Bernadett a kis Wiva cicával
Fotó: Radnai Zoltán

A kis nőstény testvéreivel érkezett, „egyszercsak megellett az anya" - sajnos tipikus történet az emberi felelőtlenségről, amelynek elszenvedői az állatok. Barátságos, játékos, érdeklődő, remek családi cica lehetne. Sajátos színezete miatt igazán egyedi macska, egyenesen bájossá téve ezt a kölyköt. Felelős gazdit keresünk neki. A Herosz állatotthon ivartalanítási kötelezettséggel adja örökbe. Bozsoki Bianka Bernadett egy kuvasszal és hat perzsa cicával büszkélkedhet. Nélkülük üres lenne a ház, jó érzés egy-egy hosszú nap után hazatérni hozzájuk.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!