Hírek

2017.08.17. 18:55

Renáldó gazdára vár!

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny történetében először jótékonysági kampányba kezdtünk - az állatszerető döntős lányokkal karöltve.

Szanyi-Nagy Judit

A döntős lányokkal és olvasóinkkal együtt segítünk a Herosz állatotthonnak! A napról napra bemutatott kedvenceket örökbefogadhatják, s emellett még gyűjtésben is részt vehetnek az állatotthon javára! Az így összegyűlt összeget a szépségek az augusztus 26-ai döntőn adják majd át a Herosznak. Ismerkedjenek meg Mészáros Rékával és a régóta gazdára váró Renaldóval!

Mészáros Réka és Renaldó: régóta gazdára vár
Fotó: Radnai Zoltán

2015 márciusa óta keresnek megfelelő otthont ennek a németjuhász-keverék kannak. Lassan két és fél éve találtak rá, idős kora ellenére nem volt chipezve. Nem kereste senki. Az biztos, hogy az életét egy kertben, láncra kötve élte. Nem volt soha kutyaközösségben, így csak egyedüli kutyának ajánlják. Oltották, ivartalanították, chipezték. Kora ellenére aktív, imád sétálni és nagyon hálás, ha kihozzák a kennelből, és foglalkoznak vele.

Szerencsére a hosszú menhelyi idő nem törte meg. Hálás kutya, aki minden vele töltött időt ezerszeresen ad vissza.

Réka egy bolognese kutya büszke gazdája.

A menhelyen élő állatoknak és gondozóiknak átutalással is segíthet. Az összegyűlt összeget a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője augusztus 26-ai döntőjén adják át a döntős lányok a Herosz állatotthonnak.

 

Eddig várjuk felajánlásaikat az alábbi számlaszámra: MKB Bank, 10300002-10583135-49020023. A közleménybe azt írják: állatmenhely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!