Hírek

2017.08.02. 17:55

Zene és szabadság, kell ennél több? - Elstartolt a Fezen!

SZÉKESFEHÉRVÁR - Őrült bulikkal kezdődött meg szerdán a jubileumi 20. Fezen Fesztivál. Az elkövetkezendő napokban olyan híres előadók érkeznek hozzánk, mint például Alice Cooper, Shaggy, The Offspring vagy a Scooter.

Laci Patrícia

Már a délelőtti órákban nagy volt a forgalom a Fezen Fesztivál környékén szerdán. Többen például jegyekért álltak sorban, míg sokan a tízórás kapunyitásra vártak, hogy végre bejuthassanak a fesztivál területére, s felállíthassák a sátrukat a kempingben.

Varga Géza, becenevén Sütemény szerdán hajnali kettő órakor megérkezett a Fezen kapui elé, a rutinos fesztiválozó már nagyon felkészült a többnapos rendezvényre, poénból még egy sárkányfejet szimbolizáló sapkát is a fejére húzott, sőt, hozott magával a fesztiválra egy nagy magyar zászlót is, amelyet majd várhatóan több koncerten is lobogtatni fog az elkövetkezendő napokban. Géza elsősorban a jó társaság miatt szereti a fesztiválokat, a Fezenre egy cimborája, Berényi Tibi kísérte el.

Több mint száz fellépővel készültek a Fezen Fesztivál szervezői!

A koncertek a délutáni órákban kezdődtek meg, összesen hat helyszínen szórakozhattak a fesztiválozók. Két nagyszínpadot állítottak fel a szervezők: míg a kicsit poposabb zenéket kedvelők a Kelemen Kabátban, Majka és Curtis, a Wellhello, illetve a Halott Pénz dalaira tombolhattak, addig a rockrajongókat a Dalriada, a Therion, a Blind Guardian és az Ossian zenekarok izzasztották meg.

Az elkövetkezendő napokat tekintve a bulihangulat csak fokozódik: ma például az élő legenda, Alice Cooper lép színpadra, pénteken pedig megünneplik a Fezen huszadik születésnapját, lesz például torta és tűzijáték is, na meg persze egy felejthetetlen Tankcsapda-koncert, de ezen a napon az amerikai-jamaikai rapper, Shaggy is fellép, szombaton pedig a The Offspring és a Scooter zenekarok gondoskodnak a jó hangulatról.

Természetesen az előbb felsorolt előadókon kívül más népszerű zenekarok is fellépnek, ugyanis a fesztiválra több mint száz előadóval készültek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!