Látja-e az autós a Várkörúton, ha elé lép egy gyalogos? - videó

2017. április 20., 14:30 szerző: feol.hu fotós: Koppán Viktor Dávid
komment
Húsvéthétfőn sajnálatos módon egy babakocsit toló nőt sodort el egy autós Fehérváron. Erről az útszakaszról már sokan panaszkodtak, így kimentünk a helyszínre, hogy felmérjük a látási körülményeket.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ahogy arról korábban írtunk, nem mindenkinek telt kellemesen a húsvét, hiszen egy babakocsit toló nőt a gyalogátkelőhelyen ütött el egy autós, a gyermek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett.

 

Olvasóink közül többen jelezték, hogy veszélyesnek tartják az érintett útszakaszt, hiszen a közlekedési sávok közt húzódó sövénykorlát kerítés miatt drasztikusan lecsökkent a sofőrök látótere. A KRESZ előírja ugyan, hogy a gyalogátkelőhelyet kellő óvatossággal kell megközelíteni, felkészülve arra, hogy a gyalogos keresztezni fogja utunkat, ám a hétköznapi közlekedésben az autósokat is érheti olyan szituáció, amiben hiába a gyors reflex, elkerülhetetlen a baleset (gondoljunk csak a kerékpárjukkal a zebrán átbiciklizőkre vagy az utolsó pillanatban átrohanó gyalogosokra).

Fotó: Koppán Viktor

Kollégánk helyszínen készült fényképei és videofelvétele alapján most Ön is eldöntheti, valóban nehezített körülmények várnak-e a Várkörúton autózókra?

Videó: Koppán Viktor

Önnel is előfordult már, hogy az utolsó pillanatban ugrott félre az autó elől? Küldje el nekünk történetét.

Küldjön hírt! FEOL.HU

Küldjön hírt! FEOL.HU

Ha valami érdekeset látott, hallott, fényképezett vagy videózott küldje el nekünk!

feol.hu

2017. április 20., 14:30 szerző: feol.hu fotós: Koppán Viktor Dávid

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...