Hírek

2016.04.23. 06:49

Székesfehérváron és Kincsesbányán ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök

A járőrök 2016. április 22-én hajnalban Székesfehérváron, a Móricz Zsigmond utcában igazoltatták egy Ford típusú személygépkocsi vezetőjét, aki figyelmen kívül hagyta a behajtani tilos jelzőtábla utasítását és az egyirányú utcában a menetiránnyal szemben közlekedett.

A gépkocsi 35 éves vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét a helyszínen bevonták. Az ügyben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Egy 72 éves székesfehérvári férfit igazoltattak a rendőrök 2016. április 22-én délelőtt Kincsesbányán, a Kossuth utcában, ahol egy személygépkocsival közlekedett. A járőrök megállapították, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért mintavételre előállították. A sofőr vezetői engedélyének elvételét követően ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak az ügyében nyomozást a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!