Hírek

2014.04.02. 15:50

Hajdú Evelin világversenyre készül

Angyali arcú szőke lány tornacipőben, farmerben – eddig akármelyik tini lehetne a suliból. Majdnem olyan is – és mégsem.

Kocsis Noémi

Evelin fémlemezzel a térdében is táncol és készül

A 14 éves Hajdu Evelinnek tavaly áprilisban meg kellett műteni a térdét. A több hónapos rehabilitáció alatt nem tudott szinkronúszni, táncolni, lovagolni (mindegyiket több éve űzi), s hogy ne unatkozzon, anyukája nevezte be a Miss Balaton szépségversenyre. A fiatal lány maga is meglepődött a második helyezésen, de itt felfigyeltek rá, portfoliókészítést nyert és elvégzett két modelliskolát. Nevezett az Angyali Arc Gyermekszépségversenyre is, s megnyerte a döntőt. Itt kapta a lehetőséget, hogy korosztályából ő képviselje Magyarországot a hazai húsvéttal egyidőben a törökországi Antayában rendezendő világversenyen. Hiába a versenyzők zsengesége, itt már nem csak a puszta külcsín számít majd, Evi tehát egy két perces táncprodukcióval készül. A Tóvárosi iskolában nyolcadikas lány emelt szinten tanulja az angolt és rendvédelmi iskolába készül tovább.Szerény és szép – s most a tehetségét, rátermettségét is megmutathatja a rangos megmérettetésen. Nem adja fel: fémlemezzel a térdében is táncol, sportol. Szakmai álma pedig az, hogy egyszer majd pszichológus lehessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!