Hírek

2017.06.08. 17:50

Szépségek testközelből: ők is a következő királynőt keresik

A székesfehérvári belvárost járta csütörtökön 17 órától három szépség, valamint a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője ötletgazdája, Óber László.

Szanyi-Nagy Judit

A 2016-os versenyzők közül hárman – Tiringer Boglárka, akit tavaly a nővére indított a versenyen, Dula Dorina, a tavalyi második udvarhölgy és közönségdíjas szépség, valamint Dudás Patrícia, a 2016-os Fehérvár Szépe – tettek sétát a belvárosban. Ám ezúttal nem céltalan időtöltésről volt szó: szakmai szemmel nézték a velük szembejövő lányokat, úgy ajánlották nekik az idei Fehérvár Szépe versenyt.

 

 

A képen balról jobbra Dudás Patrícia, Óber László, Tiringer Boglárka és Dula Dorina láthatók
Fotó: Szanyi-Nagy Judit

 

Akadtak, akik megijedtek a felhívástól, de természetesen voltak olyanok is, akiknek tetszett az ötlet, és jólesett egy ilyen biztatás.

A 2016-os szépségkirálynőt, Dudás Patríciát egy chicagói és egy indonéziai férfi is leszólította, akik amellett, hogy a versenyről érdeklődtek, azt mondták: bár nem látták a mezőnyt, úgy gondolják, jó döntést hozott a zsűri.

Jelentkezz június 20-áig Te is, reméljük, veled is találkozhatunk! (Jelentkezni ITT lehet)

 

 

Dudás Patrícia és chicagói „rajongója”
Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!