Hírek

2017.06.14. 13:35

Fehérvár Szépe azoknak, akik hisznek magukban!

SZÉKESFEHÉRVÁR - Negyedszer készíti fel idén a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője résztvevőit a döntőn való szereplésre Rovó Tamás, a Vörösmarty színház táncosa. Mint mondja, a lényeg az, hogy hisz-e magában a versenyző. Ha igen, bármi sikerülhet! Június 20-ig még lehet jelentkezni!

S. Töttő Rita

Akár egy álom valóra válása, olyan lehet a lányoknak a félmillió forintos utazással kecsegtető Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny, amely idén is várja a jelentkezőket!

Nem egyenszépségeket keresünk, hanem igazi, sugárzó mai lányokat, akik hisznek magukban. Rovó Tamás koreográfus, aki idén negyedszer csatlakozott a verseny csapatához, ugyanis úgy véli, ez a kulcs az eredmények eléréséhez.

Rovó Tamás tavaly két hét alatt, napi 3-5 óra munkával tanította táncolni a lányokat

Mint mondja, minden lány különböző, ezért a felkészülés során meg kell találni azt a középutat, amitől egységessé válik a produkció. A táncos idén is azt ígéri, arra törekszik, hogy mindenki jól érezze magát a színpadon, ezért olyan koreográfiát keresnek, amiben    nem feszeng senki sem.

Tavaly James Bond stílusa jelent meg a színpadon, az idei azonban legyen még titok. Az azonban biztos, hogy Rovó Tamásnak és    Nagy Attila rendezőnek már vannak elképzelései a döntőről. Aki szeretne tündökölni a színpadon és élvezni a koronával járó elképesztő előnyöket, jelentkezzen a feol.hu-n!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!