Hírek

2017.08.18. 14:46

Szerencsétlen sorsok, szerető gazdira váró kutyák

Székesfehérvár - Szerencsétlen helyzetekből, rossz körülmények közül érkeztek az állatmentőkhöz a most bemutatott kutyák. A Fema Állatmentő Egyesület gondozásában várják a szebb jövőt.

S. Töttő Rita

Tatjana: Jobbra látható Tatjana, a 3 év körüli közép ázsiai szuka kutya, aki jelenleg a Fema Állatmentő Egyesület gondozásában van és társaival együtt otthont, szerető gazdát keres. Boldog és kiegyensúlyozott kutyus.

Andika:  az  1 éves, mozgékony kutyalány  tesóival együtt érkezett a Femához, egy dobozban találták őket egy erdő szélén. Valószínűleg korábban trauma érte, fejecskéjét furcsán tartja és lehet, hogy  egyik szemére    nem lát rendesen. Kicsit félős, de kedves kutyus.

Mandy: a Femánál él ez a több mint 10 éves német juhász szuka  is. Nyugodt, békés, türelmes. Gazdája  altatásra szánta, de szerencsére volt, aki nem engedte, így került az állatvédőkhöz. Családra lenne szüksége, ahol utolsó éveit szeretetben töltheti.

Nono: a testvéreivel együtt került a Fema Állatmentő Egyesülethez ez az 1 éves, atletikus, okos és gyorsan tanuló kan kutya. Gondozói szereint minden mozdulatot figyel és megjegyez. Bolondos és játékos, akárcsak egy kisgyerek.

Ulrick: mindenkivel és mindenhol jól érzi magát. Bolondos, játékos, kajla kisfiú. 1 év körüli, akinek még minden játék. A legeslegjobb társ egy gyerek mellé. Egy elhagyott házból hozták ki testvéreivel    együtt, ahol az állatok élelem híján már sajnos egymásnak estek.

Ágyuka: Polgárdiból hozta őt a Fema, csont és bőr volt. Nyugodtan és békésen hagyta, hogy kócos és büdös bundájától megszabadítsák. Időközben kiderül, sajnos szinte teljesen süket és már a látása is eléggé gyenge. Szépen meghízott, testileg, lelkileg rendbe jött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!