Hírek

2013.03.19. 19:08

Szexuális zaklatással vádolják a jégkorongválogatott kapusát

Amerikai hírportálok például a prohockeynews.com, orlandosentinel.com, m.gwinnettdailypost.com szerint vasárnap hajnalban a Georgia állambeli Duluthban letartoztatták az ECHL-ben szereplő Orlando Solar Bears magyar jégkorongozóját, Hetényi Zoltánt.

Bobory Balázs

Szerda, 19:19 Hetényi Zoltán elküldte nyilatkozatát a Magyar Jégkorong Szövetségnek.

Tisztelt Sportszerető Közvélemény,
Az elmúlt pár nap történéseivel kapcsolatban, az alábbi nyilatkozatot szeretném tenni:Nem követtem el, amivel vádolnak, biztos vagyok benne, hogy a tárgyaláson tisztázni fognak a szexuális tettlegesség vádja alól.

Ugyanakkor végtelenül sajnálom, hogy felelőtlenül viselkedtem és szégyent hoztam magamra, a csapatomra és legfőképp a hazámra. Az, hogy a csapatommal ünnepeltem, nem mentség arra, hogy megbántottam másokat. Most csak abban reménykedem, hogy viselkedésemmel és játékommal jóvá tudom tenni ezt a hibát, és megbocsátanak nekem.

Tisztelettel, Hetényi Zoltán

Hetényi Zoltán bajba került?

Kedd, 20:15 Három rendbeli szexuális zaklatással, illetve egy rendbeli rendbontással vádolják. A kapus csapatával két mérkőzésen vett részt Duluthban, a másodikon már nem játszhatott. Az amerikai beszámolók szerint Hetényi egy étteremben kétszer megfogta egy pincérnő fenekét, illetve egyszer mindkét mellét, majd miután kikísérték az étteremből, rasszista mondatokat üvöltött. A hírek szerint klubja már közölte vele, nem számít a továbbiakban a szolgálataira. A klub hivatalos honlapján nincs erre utaló hír, azonban a játékosok névsorában sem szerepel. A beszámolók szerint Hetényiért letették 7400 dolláros óvadékot, így a válogatott kapus szabadlábon van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!