Hírek

2015.07.30. 09:29

Hasba szúrta a férfit: szerelemféltés miatt fajulhatott idáig a veszekedés?

Székesfehérvár – A szedreskerti buszforduló utáni garázsoknál egy hajléktan nő csütörtökön reggel megkéselt egy férfit.

Buthy Lilla

A garázsban élők előző este két, ugyancsak hajléktalan párt láttak vendégül. A vendégség reggelre késelésbe torkollt. Az asszony élettársával élt együtt a Szedreskerten található garázsban, ahova egy ugyancsak lakcím nélküli pár érkezett vendégségbe még szerda este. Úgy tudjuk szerelemféltés, szerelmi „négyszög” állhat a késelés hátterében.

Amikor a délelőtti órákban megérkeztünk a bűncselekmény helyszínére a police feliratú szalagon túl egy járőrautó és egy polgárőrség feliratú jármű állt. A rendőrök helyszíneltek, mentőautó viszont már nem volt ott, a hasán megszúrt férfit a megyei kórházba szállították.

Fotó: Molnár Artúr

Kiss Z. Edward megyei rendőrségi szóvivő helyszíni tájékoztatása szerint a székesfehérvári kapitányságra délelőtt érkezett bejelentés a késelésről. A szóvivő elmondta, előző este egy fedélnélküli párhoz, akik a Szedreskerten béreltek garázst, vendégek érkeztek. Másnap a garázsban élő nő a vendégségbe érkezett férfit szúrta hasba egy késsel. Az áldozat kórházban van, állapota úgy tudjuk, súlyos, életveszélyes.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A kihallgatások késő este is folytak.

A közösségi oldalon és a feol.hu-n is több kommentelő reagált a cikkünkre. Egy hozzászóló azt írta: – Két héttel ezelőtt pörköltfőzős brigádbulit szerveztem a Bregyóban. Ez a nő kétszer kérte kölcsön tőlem a húsvágó késemet. A tulaj még rám is szólt, hogy nehogy odaadjam neki, mert hajléktalan és elmebeteg. Hát ezt megúsztam, akkor még, de szegény ember, akit ma megszúrt, az nem. Egy hölgy kommentelő pedig arról írt, hogy szerinte a kocsmák miatt már az Ősz utca is az alkoholisták és a hajléktalanok „zarándokhelye”. Állandóak az üvöltözések, verekedések.

 

Az első információkról percről-percre tudósítottunk:

11:30 Hasba szúrtak egy férfit Székesfehérváron

A székesfehérvári kapitányságra ma délelőtt érkezett bejelentés a késelésről.

11:30 Alig fél órája kaptuk a hírt arról, hogy a szedreskerti buszforduló utáni garázsoknál egy nő leszúrt egy férfit.

Munkatársaink jelenleg a helyszínen vannak, a látottak megerősítik információnkat. Az egyik "Police" feliratú szalaggal elkerített garázsnál egy járőrautó és egy polgárőrség feliratú jármű áll, mentő nincs a helyszínen, amiből az sejthető, hogy a megszúrt férfi már nem él.

Kollégáink várják a rendőrségi sajtóügyeletest, akinek helyszínre érkezése után újabb információkkal jelentkezünk.

13:00 Kiss Z. Edward megyei rendőrségi szóvivő helyszíni tájékoztatása szerint két fedélnélküli személyhez, akik a Szedreskerten béreltek garázst, vendégek érkeztek. A garázsban élő nő, nem a párját, hanem a vendégségbe érkezett férfit szúrta hasba egy késsel. Jelenleg a férfi kórházban van, állapota úgy tudjuk, súlyos, életveszélyes.

Fotó: Molnár Artúr

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást. Jelenleg is folynak a kihallgatások. Úgy tudjuk szerelemféltés, szerelmi „négyszög” állhat a késelés hátterében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!